Kursus i SEO – hjemmesideoptimering

Lær grundlæggende at optimere din hjemmeside så du ligger øverst ved organisk søgning på Google ved hjælp af både onsite og offsite optimering samt søgeanalyse.

Uddannelsen består af 7 moduler. De indeholder hver især vigtige redskaber til din digitale værktøjskasse, så du bliver godt klædt på og motiveret til at imødegå fremtidens krav til din hjemmeside via SEO.

Vi afholder kurset som et online-kursus, så du er helt sikker mht. corona-situationen. Kurset strækker sig over 10 uger, og afsluttes med eksamen.

Lær om:

  • SEO-introduktion og indblik i de utallige optimeringsmuligheder
  • SEO-strategi der sikrer din virksomhed vækst og et positivt resultat på bundlinjen, planlægning og analyse af dine konkurrenter
  • SEO-pyramiden – introduktion, alt tags, titles, metatekster, dublicate content, interne links m.v.
  • Søgeordsanalyse – vælg de rigtige søgeord til din webside
  • Grundlæggende optimering af din side så den er Google-venlig (hastighed – mobilvenlig)
  • Linkbuilding – lær hvordan og hvor du kan finde de rigtige gode kvalitetslinks. Introduktion til Google Search Console.
  • Opsætning af remarketing tags så du kan markedsføre dig over for de brugere, der tidligere har besøgt din hjemmeside uden at købe.

Hvorfor søgemaskineoptimering?

Søgemaskineoptimering handler simpelt hen om synliggørelse. Og netop synliggørelse, uanset hvilken branche er afgørende for enhver virksomhed. Om du er en lille smedevirksomhed i Aarhus, eller om du repræsenterer en stor international virksomhed. At være synlig er vigtigt, uanset om du har en fysisk eller en webbaseret virksomhed. 

Hvis kunderne ikke kan finde dig, kan de ikke handle hos dig. Og hvad nytter det at have en smuk optimeret hjemmeside med fantastiske produkter/ydelser til konkurrencedygtige priser, hvis kunderne har en chance for at finde siden?

Søgemaskineoptimering (SEO) er for mange virksomheder et velkendt emne. Nogle kender det fordi de forsøger at få de eftertragtede side 1 placeringer, enten på egen hånd eller med hjælp fra professionelle SEO konsulenter. Andre kender til søgemaskineoptimering, fordi de løbende bliver kontaktet af virksomheder som ønsker at tilbyde deres assistance.

SEO er teknisk og it-relateret effektiv markedsføring. Søgemaskinerne er nemlig kanaler hvor forbrugerne får dækket deres købsbehov, så værdien ved at være velplaceret er enorm.

Kunsten er, at søgemaskineoptimering udadtil virker passiv, selvom det modsatte er tilfældet. Umiddelbart er der jo ikke nogen alarmer der ringer, larmer, manipulerer, eller får dig til at grine, alligevel er SEO et af de mest dynamiske, markedsføringsværktøjer der findes! Derfor er det yderst godt at lære SEO.

Deltagerprofil & -forudsætninger 

Uanset om du er nybegynder eller allerede har arbejdet med SEO så er kurset er for dig, der gerne vil arbejde professionelt med SEO. Du vil opnå en nødvendig forståelse for både onsite og offsite SEO, herunder alt linkbuilding, tags, titles, og meget mere.  

Du vil efter kurset selv være i stand til at arbejde effektivt med SEO, og du vil vide, hvordan du måler, og dermed vide hvor det bevæger sig hen med SEO optimering. 

Undervisningsform og materiale 

kurset vil være med fokus på, at den enkelte deltager får størst muligt udbytte af undervisningen.  

Undervisningen vil være praksisnær, så du allerede fra start kommer til at arbejde med både onsite og offsite SEO.  

Dermed vil du være rustet til selv at arbejde professionelt med SEO i virksomheden efter endt kursus. 

Teams /krav til udstyr:

Undervisningen foregår alle dage via Teams. Du vil blive inviteret til at deltage i mødet, og behøver ikke at have Teams installeret. Du skal have adgang til en pc med webcam og head set for at kunne deltage i undervisningen.

Lærerteamet:

Vi – Lars Funck og Frank Eskelund – glæder os utroligt meget til at tage imod jer. Vi synes begge, at Googles værktøjer er noget af det mest spændende, der er at arbejde med, når det kommer til online markedsføring. Næsten alle kunderejser og købsbeslutninger kommer forbi Google. Og vi bruger alle Google, YouTube, Gmail etc. i vores dagligdag, hvilket gør, at vi med Googles værktøjer kan nå ud til alle målgrupper, uanset alder, køn, beskæftigelse eller geografi.     SEO, Google Ads og Google Analytics noget af det mest efterspurgte på arbejdsmarkedet.      I vil fået invitation til Teams, som er vores læringsplatform. Her vil I kunne finde slides og materialer, samt deltage i undervisning med os, gruppearbejde med hinanden etc. Kurset bliver en kombination af noget information og instruktion fra os, samt nogle konkrete opgaver I skal løse indenfor SEO, Google Ads og Google Analytics og har siddet med hænderne dybt nede i maskinrummet på den stærkeste marketingmaskine der til dato findes.     Når I er færdige med kurset, så vil I altså have prøvet det hele af i praksis, og vil være i stand til at lave marketing for enhver virksomhed online!     Har I spørgsmål, så tag endeligt fat i os. Vi glæder os til at arbejde med jer.