Hvordan får jeg flere kunder på min webshop?

-Sådan får du mere salg på din webshop!

mangler du kunder på din webshop?

Kender du det med at der ikke kommer flere kunder på din nyopstartede webshop? Vi ved marketingtalks.dk/ specielisere os i at lave let samt forståelig undervisning på dansk, som nærmest bliver skræddersyet specielt til dig. Du kan komme rigtig langt og få langt flere kunder ud af din webshop, ved at tilegne dig mere viden når du vælger dine online strategier til din webshop. Når det kommer til at optimere din webshop findes der “lavthængende frugter”, som du kan lære mere om her på siden. Måske bruger du dem allerede, hvis ikke er det bare om at komme i gang!

Vi kan hjælpe dig med!

Vores konsulenter har mange års erhvervserfaring inden for E-handel og marketing og vi underviser så alle kan forstå hvordan du får flere kunder på din webshop – uanset dit start niveau.

Vi starter helt fra bunden af

Det er ikke længere nok bare at starte en webshop, kunderne kommer desværre ikke bare af sig selv når du åbner din webshop, men bare rolig, vi kan hjælpe dig med at tiltrække kunder til din webshop med meget simple virkemidler.

Dette vil du få ud af vores kurser

Kurset vil lægge vægt på de optimeringer der skal til for at du lykkes med slag via din webshop. Vores kursus er bygget op i 4 moduler. Disse moduler kan du tilgå når det passer dig. Modul 1. H astighed: En hurtig hjemmeside har aldrig været vigtigere. Mange forlader hellere siden, end vente et par sekunder, og nogle gange er dine potentielle kunder på en langsom mobilforbindelse. Du vil her opnå værktøjer til hvordan du kan sætte fart på din webshop, så kunderne ikke forlader siden pga. ventetid og derved opnå slag. Modul 2. B rugervenlighed: Den måde vi oplever besøget på en hjemmeside, påvirker i høj grad hvordan vi opfatter en virksomhed, og det den tilbyder. Derfor er webshoppens design, mindst lige så vigtig som Søgemaskineoptimering. Via vores kursus vil du opnå viden til hvordan du gør det simpelt for kunden at finde de ønsket vare og derved opnå det ønsket slag. Modul 3. S øgemaskineoptimering: Søgemaskiner er en vigtigt kilde til trafik på hjemmesiden, og her er de helt gode placeringer i søgeresultaterne afgørende. Dine kunder går sjældent om på side tre på Google for at finde dig. På kurset vil du opnå viden til hvordan du får en god placering så kunderne nemt kan finde dig og du kan opnå slag. Modul 4. K onvertering : En online konvertering kan være mange ting. I forhold til dine mål og forretningsmodel, kan du opstille den eller de konverterings typer, der giver bedst mening. En konvertering er et mere præcis mål i din Online Marketing strategi og skal anvendes til at dechifrere trafikken i forhold til bestemte milepæle. Her vil du få mulighed for at gå i dybden med din konvertering, eksempelvis ift slag på hjemmesiden.

Få flere kunder til din webshop ud af din trafik

Du har måske allerede været i gang, måske har du allerede været i gang med at se på hvilke digitale værktøjer du kan benytte dig af det kan være kampagner på facebook/Instagram, google ads eller andre sociale medier. Men du glemmer at sikre at den trafik du skaber, køber og arbejder hård for bliver hængende i din shop, … Sørg for at komme i gang med at indsamle e-mails på dine besøgende og kunder.

Målret dig til dine kunder

Når man arbejder med markedsføring, er det ikke hvor mange som ser ens reklamer der tæller. det er HVEM der ser dem. Det handler om at det rigtige segment samt de rigtige kunder som ser reklamerne. Ved hjælp af vores online undervisning, lærer du selv hvordan du målrettet finder frem til dit eget kundesegment, og finder frem til hvem dine kunder egentlig er. Nogle af de ting vi kommer igennem i dette online undervisning er blandt andet Persona, så du ved hvem den typiske kunde er på DIN webshop, og en masse andet.

Få dit budskab til faktisk at blive læst

Det er ikke altid let at få sit budskab ude i verden, eller at ens tekster faktisk bliver læst. Hvis du kender til dette med at dine tekster ikke bliver læst eller taget godt imod, så hjælper vi jer også med at lære at skrive professionelle samt fejlfrie tekster, som er målrettet til præcis jeres målgruppe. Her kommer jeres budskab til at skinne tydeligt igennem.