Hvad er linkbuilding?

Extern linkbuilding – anbefalinger fra andre

Linkbuilding er et værktøj, der burde være en vigtig del af din SEO-strategi. Med linkbuilding går man målrettet efter at skabe autoritet på sin hjemmeside med links fra andre relevante hjemmesider. Disse links kaldes for eksterne links eller “backlinks”.

Eksterne links er links, der kommer udefra. De kan være fra en leverandør, samarbejdspartner, et medie eller enkeltpersoner. Fælles for dem alle er, at de sender en henvisning fra deres hjemmeside videre til din. Eksterne links er med til at man ranker højere på Google, hvilket er målet i en god SEO-strategi.

Når andre sider linker til din, fortæller det Google, at andre kan lide din side. De eksterne links ses som en anbefaling fra andre. Jo flere troværdige og populære kilder der anbefaler dig, jo større chance antager Google der er, for at andre også vil kunne lide dit indhold. Google vil se dine anbefalinger og vurdere, at din hjemmeside og den gældende landingsside kan være relevant for andre brugere, og derfor rangere din landingsside højere i søgeresultaterne.

For at få et link fra andre betragtet som en troværdig anbefaling, skal det være et link med en bestemt kvalitet. Med en bestemt kvalitet menes der, at linket kommer fra et stærkt domæne, der selv har stærke links fra andre eller relevant indhold. Med linkbuilding skal man tænke kvalitet frem for kvantitet, da ét kvalitetslink er bedre en ti dårlige links.

For at få eksterne links kan man tage kontakt til relevante hjemmesider og høre om muligheden for et samarbejde med at linke til hinanden. Det er afgørende for dine placeringer i Google, at man får fat i de rette relevante links. Der er ingen grænser for hvor mange eksterne links man kan have, men det er vigtigt at de kommer fra stærke domæner, og det er de links man skal gå efter at få.

Sådan lærer du ekstern linkbuilding of SEO –

kursus med landets bedste eksperter   Vil du have handling efter at have læst vores artikel så deltag på vores praktiske kursus med stort udbytte. Få værktøjerne til at arbejde med eksterne links på et professionelt niveau. Bliv succesfuld med linkbuilding og lær hvordan du øger din konvertering med målrettet trafik.  
Tilmeld dig vores kursus i dag!